İnşaat Mühendisliği
2021-06-30

ÇMF İnşaat Mühendisliği Bölümü 2020-2021 Yaz Dönemi Online Staj Başvuru Duyurusu

Yaz dönemi online staj başvurusu yapmak için; öğrencinin, adı, soyadı, numarası, sınıfı, varsa şimdiye kadar yapmış staj gün sayısı ve yaz döneminde yapmak istediği staj gün sayısının yazılı olduğu imzalı bir dilekçenin, yeavsar@nku.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Dilekçesi kabul edilen öğrenciler NKUZEM Bahar dersine kayıtlanarak konuları sisteme yüklenecektir. Online yaz stajı yapacak öğrencilerin staj ödevlerini en geç 6 Ağustos 2021 tarihine kadar sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Not: 1. sınıftan 2. sınıfa geçecek olan öğrenciler online staj yapamazlar. 2. ve 3. sınıf öğrencileri en çok 30 günlük staj yapabilirler.